Vacature Sales & support Consumentenmarkt

Word jij ons eerste aanspreekpunt voor de consumentenmarkt bij Jaga? Nederland is in rap tempo aan het verduurzamen. En dat vinden wij als echte Climate Designers een goede verandering. We helpen consumenten graag verder in hun zoektocht naar duurzame verwarming én koeling. Benieuwd hoe jouw werkdag eruit komt te zien? Bekijk hier de agenda van Patrick.

Wat ga je doen?

Als Sales & Support Consumentenmarkt beantwoord je telefonisch en per e-mail vragen over onze producten en toepassingen. Je helpt consumenten met het selecteren van onze producten en verwerkt orders van de groothandel. Ook ontvang je bezoekers op afspraak in ons adviescentrum voor uitgebreid advies en werk je op basis hiervan de offerte uit.

Wat verwachten we van jou?

Een specialist op het gebied van verwarming hoef je niet te zijn, dat gaan we wel van je maken. Dit doen we onder andere door interne producttrainingen in Den Bosch of op onze fabriek in België. Wat we vooral belangrijk vinden is jouw enthousiasme en motivatie om samen met ons te werken aan een beter binnen- en buitenklimaat. Wat voor opleidingsniveau je hebt of de hoeveelheid werkervaring is wat ons betreft dan minder van belang.

"Al 60 jaar leveren we binnenklimaatconcepten over de hele wereld"

Wie zijn wij?

Al 60 jaar leveren we binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zetten we vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Wij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat,maar óók het buitenklimaat ten goede komen. Daarom zijn wij Climate Designers.

Wat bieden wij jou?

Als nieuwe Climate Designer stap je in een familiebedrijf. Waar we elkaar helpen én uitdagen. Maar vooral heel veel plezier met elkaar beleven. Dat zie je terug op de werkvloer, maar ook tijdens de zomer BBQ of het jaarlijkse personeelsuitje inclusief partners. We gaan allemaal voor hetzelfde doel, jij krijgt de vrijheid en het vertrouwen om je eigen weg te volgen. Zie het als je eigen onderneming binnen het grotere geheel. Jij bent de expert binnen jouw vakgebied. Als we je vleugels geven, komen we samen veel verder.


Aan een nieuwe inspirerende werkplek in Den Bosch wordt gewerkt. Er wordt druk gebouwd aan ons nieuwe kantoorgebouw. Een circulair project met een gloednieuw adviescentrum, waar we nog meer en nog beter onze producten kunnen laten zien. We laten je graag een sneak preview zien tijdens onze kennismaking.

Word jij onze nieuwe Climate Designer?

Solliciteer hier direct en stuur jouw motivatie en cv naar ons op. Heb je nog vragen over deze vacature of maak je liever direct (online) kennis? Plan dan een kennismaking in met onze Climate Designer Harro Mimpen, telefoonnummer: +31 6 23 95 64 52 of E-mail hmimpen@jaga.nl

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak