Dynamic Boost Hybrid - DBH

Jaga Low-H2O radiatoren zijn gemakkelijk uit te breiden met het Dynamic Boost Hybrid-systeem. Wanneer je kiest voor een warmtepompinstallatie kun je in combinatie met DBH duurzaam, energie-efficiënt koelen én verwarmen.  

Het Dynamic Boost Hybrid-systeem is speciaal ontwikkeld voor onze Low-H2O radiatoren. Het systeem verwarmt snel, efficiënt en comfortabel, ook op de laagste watertemperatuur. En biedt light cooling - niet-condenserend koeling in combinatie met elke warmtepomp.

  • Verwarmt efficiënt en comfortabel met de laagste watertemperatuur
  • Energiezuinig niet-condenserend koelen in combinatie met elke warmtepomp die koelwater kan leveren
  • Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
  • Laat condenserende ketels op hun laagste temperatuur werken

 

Strada Hybrid is onze eerste radiator uitgevoerd met het DBH-systeem. 

BEKIJK HIER WAT STRADA HYBRID VOOR JOU KAN BETEKENEN:

Hoge afgifte bij alle watertemperaturen

Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Jaga Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm. De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert DBH de hoogste afgifte.

Perfect gestuurd Koelen en verwarmen

Met het Dynamic Boost Hybrid-systeem installeer je een totale klimaatoplossing in iedere woning, waarbij elke functie optimaal gestuurd is om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van het DBH-systeem zijn gemeten naar de Europese standaard NEN16430.

Een woning is een dynamisch gegeven met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Dynamic Boost Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.

Multifunctionele intelligentie Automatisch omschakelen verwarmen/koelen

DBH voert standaard de auto-change-over modus, waardoor op basis van temperatuursensoren voor de ruimte- en watertemperatuur volautomatisch de juiste werkingsstand geactiveerd wordt. Het bedieningspaneel toont de functie en de ventilatorsnel­heid, aangegeven door rode LED-lampjes bij verwarmen en blauwe bij koelen.

Om de gevraagde temperatuur te bereiken zijn er 3 verschillende ventilatorsnelheden: minimumstand max. 26 dB(A), comfortstand max. 30 dB(A) of maximumstand voor snelle opwarming en verkoeling.

Future proof Spreid je investering

Nog geen warmtepompinstallatie? Jaga radiatoren laten HR-ketels ook al op hun laagste watertemperatuur en hoogste rendement werken. Zo bespaar je direct op de energierekening en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Op elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen. 

Tip: Zelfs bestaande Jaga Low-H2O radiatoren kunnen makkelijk een upgrade krijgen naar de nieuwe Hybrid Technologie. De DBH-modules passen op alle Strada, Tempo en Linea Plus radiatoren.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Het eerste complete product uitgevoerd met DBH is:

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak