The Edge Amsterdam

The Edge is door BREEAM beoordeeld met de kwalificatie ‘Outstanding’, de hoogste score voor nieuwe gebouwen ontvangen die ooit is afgegeven.

The Edge is door BREEAM beoordeeld met de kwalificatie ‘Outstanding’. Het gebouw dat is gevestigd op de Amsterdamse ZuidAs, heeft volgens het oordeel van Building Research Establishment (BRE), de wereldwijde beoordelaar van duurzame gebouwen, de hoogste score voor nieuwe gebouwen ontvangen die ooit is afgegeven. Door het gebruik van slimme technologie behaalde het kantoorgebouw van 40.000 m2 een score van 98.36 procent. Daarmee is The Edge ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw.

Het fraai vormgegeven atrium is het hart van het gebouw. Hier staan langs de volledige gevel Jaga Mini radiatoren opgesteld om de koude val van de ramen te blokkeren en zo een aangenaam werkklimaat te realiseren.

Extra informatie
Architect
PLP Architecture
Installateur
HOMIJ Technische Installaties
Opdrachtgever
OVG Real Estate
Oplevering
2015
Type
Kantoor
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Een klimaatoplossing voor een oppervlakte van meer dan 40.000 m2
  • The Edge in Amsterdam werd verkozen tot ’s-werelds meest duurzame kantoorgebouw
  • Mini radiatoren voorzien het gebouw op de meest ecologische wijze van warmte

Afbeeldingen

Atrium

Het fraai vormgegeven atrium is het hart van het gebouw. Hier staan langs de volledige gevel onze Mini radiatoren opgesteld om de koudeval van de ramen te blokkeren en zo een aangenaam werkklimaat te realiseren.

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak