Servicecentrum De Vloot

Servicecentrum De Vloot herbergt diverse voorzieningen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en onderwijs. Rondom het servicecentrum zijn 96 nieuwe huurappartementen gebouwd en 27 gerenoveerd.

In maart 2013 opende servicecentrum De Vloot in Maassluis zijn deuren. Binnen dit centrum zitten diverse voorzieningen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en onderwijs gehuisvest. Het vormt het kloppend hart van de woonservicezone De Vloot. Rondom het servicecentrum worden 96 nieuwe huurappartementen gebouwd en 27 gerenoveerd. Diverse voorzieningen zijn volgens LEAN bouwconcept verwezenlijkt.

Extra informatie
Installateur
Mampaey, Dordrecht
Opdrachtgever
Woningbouwvereniging Maasdelta
Oplevering
2013
Type
Woning
Land
Nederland
Product

Feiten en cijfers

  • Aanraaktemperatuur radiatoren nooit hoger zijn dan 43°C
  • Bewoners/verzorgers kunnen zelf de temperatuur en de ventilatie in de ruimte bepalen
  • Combinatie van onze Oxygen2 ventilatieunit met een Briza ventilatorconvector

Hybrid Solutions en Low-H2O radiatoren

Careyn wil dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en daarbij zelf de regie in handen hebben: zelfredzaamheid, veiligheid en informatie. In de appartementen zijn diverse energiezuinige en veilige oplossingen van Jaga geplaatst, namelijk de Hybrid Solutions en Low-H2O radiatoren. In de woon/slaap studio’s is gekozen voor de Jaga Mini met op speciaal verzoek de toevoeging van afgeronde hoeken. In de badkamers en in alle gangen is gekozen voor de Jaga Maxi: een Low-H2O radiator met extreem solide bekleding, een voorpaneel uit 1,5 mm dikke stalen profielen en zijkanten met veilig afgeronde hoeken. Beide zijn robuuste oplossingen die tegen een stootje kunnen van een ziekenhuisbed of een rolstoel. Door de unieke eigenschap van Low-H2O radiatoren zal de aanraaktemperatuur nooit hoger zijn dan 43°C. Hieraan kan men zich nooit verbranden.

Als hoofdtoestel zijn er in de woon/slaap studio’s en in de gemeenschappelijke woonkamers speciale Jaga Hybrid Care oplossingen geplaatst. Dit toestel voorziet in drie functionaliteiten: Lage Temperatuur Verwarming (LTV), condenserende koeling en vraag gestuurde ventilatie (op basis van CO2). Met de robuuste kast met afgeronde hoeken vormt deze unit de kern van comfortabele zorg in de kamers. In deze oplossing is een combinatie van de Oxygen ventilatieunit met een Jaga Briza ventilatorconvector, elegant ingebouwd in een Strada/Sentinel omkasting. Bediening werkt volledig automatisch maar de bewoners/verzorgers kunnen hier eventueel op ingrijpen en zelf de temperatuur en de ventilatie in de ruimte bepalen.

Afbeeldingen

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak