Espace Seine

Het kantoorgebouw Espace Seine bestaat uit 10 verdiepingen en is voorzien van onze oplossingen voor verwarming op de begane grond en in de kantoorruimtes.

Espace Seine is gelegen in Levallois, aan de rand van Parijs en op enkele minuten van het zakencentrum La Défense. Dit kantoorgebouw van 10 verdiepingen biedt plaats aan 1597 werkplekken en voldoet aan de certificering HQE Rénovation (het samenwerkingsverband van professionals voor een duurzame leefomgeving), BREEAM very good en het THPE-niveau (zeer hoge energieprestaties) in nieuwbouw: keuze van milieuvriendelijke materialen, optimalisatie van de verlichting en de verwarming op basis van het natuurlijke energiepotentieel, enz.

Extra informatie
Architect
MA Architectes
Opdrachtgever
Spie
Adviseur
Icade Arcoba
Oplevering
2000
Type
Kantoor
Land
Frankrijk
Product

Feiten en cijfers

  • Het gebouw biedt plaats aan 1597 werkplekken
  • Er zijn meer dan 500 Jaga toestellen geïnstalleerd
  • Het gebouw voldoet aan diverse certificeringen voor nieuwbouw

Mini Canal

Er zijn meer dan 500 Mini Canals geïnstalleerd in de 3 entreehallen en in de kantoorruimtes van de 3e tot de 9e verdieping. De inbouwradiator heeft slechts een hoogte van 9 centimeter en is daardoor ook geschikt op etages. Mini Canal zorgt ervoor dat het natuurlijke licht door de grote raampartijen naar binnen valt en dat het uitzicht niet wordt belemmerd. Verborgen onder het rooster zit een supersnelle Low-H2O warmtewisselaar die zorgt voor maximale warmteafgifte. 

Afbeeldingen

Een uniek Jaga-project, volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ook op zoek naar de juiste binnenklimaatoplossing voor jouw project? Laten we samen kijken naar de beste de oplossing voor koeling, verwarming en ventilatie voor jouw gebouw. Bel 073 631 23 60 of mail naar info@jaga.nl

Meer Jaga Referenties

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak