Jaga Academy webinars

Onder het motto van onze Vlaamse collega's "blijf in uw kot" organiseren wij wekelijks een webinar via de Jaga Academy! Kijk jij ook mee? 

De huidige realiteit maakt dat we niet naar jullie toe kunnen komen om jullie te informeren over de laatste ontwikkelingen bij Jaga en onze nieuwste productinnovaties. Dus waarom komen jullie niet naar ons? Via een serie webinars leggen we contact en praten we jullie graag bij over tal van onderwerpen!  

Jan Kriekels2

BONUS WEBINAR INNOVATE OR DIE | BY JAN KRIEKELS

Wanneer: Dinsdag 26 mei

Hoe laat: 11:00

Presentator: Jan Kriekels

 

Thema: Innovate or Die

Al jaren de visie van onze CEO Jan Kriekels op ons innovatiebeleid én meer dan ooit actueel! Hij deelt graag met jullie zijn visie op de huidige problematiek, de oplossingen voor de planeet, onze industrie en ons bedrijf.


Op dinsdag 26 mei om 11u geeft Jaga CEO Jan Kriekels een webinar met het thema Innovate or Die! Kijk je ook mee? Stuur een e-mail naar Sabrina - svandersteen@jaga.nl

"Dit soort Webinars zijn zeer interessant om met beperkte tijdsbesteding toch voldoende geïnformeerd te blijven."
Sfeerbeeld Jaga Hybrid Care Inzet

Webinar no. 8 ZORGCONCEPTEN VOOR KOELING, VENTILATIE EN VERWARMING

Wanneer: Donderdag 28 mei

Hoe laat: 13:00

Presentator: André Nuijten

 

Thema: Zorgconcepten voor koeling, ventilatie en verwarming

Veel zorginstellingen worstelen met hun binnenklimaat en het beheer daarvan. In de zomermaanden blijft de warmte in het gebouw hangen. Het valt niet mee om de binnentemperatuur overdag en ‘s nachts constant te houden. Én een open raam zorgt niet voor voldoende ventilatie. Wij bieden dé complete binnenklimaatoplossing voor ventilatie, koeling én verwarming in de zorg. Hoe? Dat laten we zien in dit webinar!

Deelnemen? Stuur een mail naar Sabrina - svandersteen@jaga.nl

Reacties van deelnemers

We krijgen ontzettend enthousiaste reacties van verschillende deelnemers over onze webinars! En zij vertellen je dan ook graag waarom je het volgende webinar zeker niet moet missen:

Henny Ommerth, Wasco:

"Interessante positieve ontwikkeling deze webinar, in korte tijd op je werkplek of thuis voorzien worden van nuttige informatie.

Leuke, goede en zeker interessante presentatie, ook met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Zeker een aanrader, ik ben er volgende keer weer bij."

Rob Willemse, Willemse Bouwconsult:

"Dit soort informatieve webinars zijn zeer interessant om met beperkte tijdsbesteding toch voldoende geïnformeerd te blijven in alle installatiesystemen, materialen, toepassingen e.d.. die op de markt zijn.  Voor mij als voornamelijk bouwkundige adviseur zeer zinvol om op deze manier breed georiënteerd te blijven."

Edward Kaaij, Ardea Engineering:

"Afgelopen donderdag webinar van Jaga; Toepassing van lage temperatuur convectoren in een woning zodat deze perfect werken bij een opgestelde warmtepomp. Daarbij de vraag ter discussie gesteld; hoeveel opgesteld vermogen heb je nu nodig  gedurende het jaar? M.a.w. hoeveel echt koude dagen zijn er? En dien je daar je WP op te selecteren?

Daarbij de bonus;  Een WP in combinatie met een convector (DBE-ondersteund) kan gedurende de zomer ook HT koude leveren voor een koeler binnenklimaat. Interessante oplossing!"

Go to webinar

Een webinar is een online training waarbij je via chat direct jouw vragen kunt stellen. Onze webinars duren ongeveer 45 minuten. In deze korte tijd praten we jullie helemaal bij over één specifiek thema, inclusief het beantwoorden van de gestelde vragen. 

Wij maken gebruik van het platform Go to Webinar. Na het aanmelden via e-mail ontvang je van ons een uitnodiging in Outlook met een link naar het webinar. Je krijgt de keuze om de GoTo meeting app te downloaden, maar dit hoeft niet. Deelnemen via de webbrowser (Edge, Explorer, Safari, ed.) kan ook, mits deze recent zijn geüpdatet.

Webinar Gemist?!.

Een webinar gemist? Terugkijken kan hier.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak