Jaga Academy webinars

Onder het motto van onze Vlaamse collega's "blijf in uw kot" organiseren wij wekelijks een webinar via de Jaga Academy! Kijk jij ook mee? 

De huidige realiteit maakt dat we niet naar jullie toe kunnen komen om jullie te informeren over de laatste ontwikkelingen bij Jaga en onze nieuwste productinnovaties. Dus waarom komen jullie niet naar ons? Via een serie webinars leggen we contact en praten we jullie graag bij over tal van onderwerpen!  

"Dit soort Webinars zijn zeer interessant om met beperkte tijdsbesteding toch voldoende geïnformeerd te blijven."

Reacties van deelnemers

We krijgen ontzettend enthousiaste reacties van verschillende deelnemers over onze webinars! En zij vertellen je dan ook graag waarom je het volgende webinar zeker niet moet missen:

Henny Ommerth, Wasco:

"Interessante positieve ontwikkeling deze webinar, in korte tijd op je werkplek of thuis voorzien worden van nuttige informatie.

Leuke, goede en zeker interessante presentatie, ook met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Zeker een aanrader, ik ben er volgende keer weer bij."

Rob Willemse, Willemse Bouwconsult:

"Dit soort informatieve webinars zijn zeer interessant om met beperkte tijdsbesteding toch voldoende geïnformeerd te blijven in alle installatiesystemen, materialen, toepassingen e.d.. die op de markt zijn.  Voor mij als voornamelijk bouwkundige adviseur zeer zinvol om op deze manier breed georiënteerd te blijven."

Edward Kaaij, Ardea Engineering:

"Afgelopen donderdag webinar van Jaga; Toepassing van lage temperatuur convectoren in een woning zodat deze perfect werken bij een opgestelde warmtepomp. Daarbij de vraag ter discussie gesteld; hoeveel opgesteld vermogen heb je nu nodig  gedurende het jaar? M.a.w. hoeveel echt koude dagen zijn er? En dien je daar je WP op te selecteren?

Daarbij de bonus;  Een WP in combinatie met een convector (DBE-ondersteund) kan gedurende de zomer ook HT koude leveren voor een koeler binnenklimaat. Interessante oplossing!"

Go to webinar

Een webinar is een online training waarbij je via chat direct jouw vragen kunt stellen. Onze webinars duren ongeveer 45 minuten. In deze korte tijd praten we jullie helemaal bij over één specifiek thema, inclusief het beantwoorden van de gestelde vragen. 

Wij maken gebruik van het platform Go to Webinar. Na het aanmelden via e-mail ontvang je van ons een uitnodiging in Outlook met een link naar het webinar. Je krijgt de keuze om de GoTo meeting app te downloaden, maar dit hoeft niet. Deelnemen via de webbrowser (Edge, Explorer, Safari, ed.) kan ook, mits deze recent zijn geüpdatet.

Webinar Gemist?!.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak