Gezocht Stagiair(e) Contentmarketing

Vanaf begin 2022 hebben we een stageplek beschikbaar op onze marketingafdeling.

Functieomschrijving

Binnen onze B2C-strategie bouwen wij aan onze community Climate Designers en inspireren en motiveren we onze doelgroep een duurzamer leven te leiden. Wil jij hier aan bijdragen? Kom dan ons marketingteam versterken met jouw kennis over social content? Je krijgt alle vrijheid om blogs te ontwikkelen, samenwerkingen hiervoor aan te gaan met andere partijen, het bereik te vergroten via onze socials (betaald en onbetaald) en de community verder uit te bouwen. Tijdens dit traject heb je veelvuldig contact met zowel collega’s van diverse afdelingen bij Jaga in Nederland en België en andere externe partners. 

Daarnaast werk je mee op de afdeling marketing aan de ontwikkeling van diverse mailingen en verkoopacties en ben je nauw betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en beurzen waar Jaga aan deelneemt.

Functie-eisen

Ben jij die creatieve, sociale, communicatieve HBO-student die van aanpakken weet? Flexibel en initiatiefrijk? Solliciteer dan voor een stageplek bij Jaga Nederland in ’s-Hertogenbosch.

Rijbewijs is noodzakelijk i.v.m. afspraken en eventuele bezoeken aan Jaga België.

Interesse? Neem contact op met Wendy

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak