Nieuwe kleurenkaart

Alle kleuren zijn verzameld in een overzichtelijke nieuwe kleurenkaart, vraag hem hier aan!

Onze radiatoren zijn er in veel verschillende maten en kleuren. Zo is er voor ieder interieur wel een passende radiatorkleur verkrijgbaar. Onlangs introduceerden we nieuwe kleuren. Met deze nieuwe kleurencollecties spelen we perfect in op de huidige en toekomstige interieurtrends.

Standaardkleuren

We hebben de kleuren ingedeeld in standaardkleuren én daarnaast drie kleurgroepen. De standaardkleuren zijn uitgebreid: naast Verkeerswit en Zandstraalgrijs is nu ook Off-black als standaardkleur verkrijgbaar. Drie strakke, stijlvolle kleuren, geschikt voor elk interieur.
De drie andere kleurgroepen bevatten kleuren met iets meer karakter dan de standaardkleuren. ‘Subtle & discrete’ bevat een selectie van neutrale tinten die radiatoren subtiel laten opgaan in het interieur. De kleurgroep ‘Colours of nature’ is wat gedurfder en vormt een verzameling van 16 nieuwe kleuren van zachte pasteltinten tot donkere aardse kleuren. Tot slot is er een kleurengroep met daarin 10 metal lookalikes: ‘Precious metals’, die perfect combineren met de trends in kranen, verlichting en badkameraccessoires.

Kleurenkaart

Alle kleuren zijn verzameld in een overzichtelijke nieuwe kleurenkaart. De kleuren hebben een Jaga-kleurcode. Deze kleurcode geeft aan of de lak mat, glans of metal-achtig is.

Code 1xx Soft touch: fijn gestructureerde matte lak, glansgraad < 10%
Code 2xx Glossy: gladde glanslak, glansgraad +/- 70%
Code 3xx Satin: gladde satijnlak, glansgraad +/- 30%
Code 0xx Metal lookalikes: uitvoering en glansgraad simuleert het nagebootste metaalachtige materiaal.

Bijna alle gelakte toestellen en de roosters en kaders zijn verkrijgbaar in elke code.
In de kleurenkaart staan enkele uitzonderingen vermeld.

Duurzame kleuren

Onze poederlaklijnen zijn milieuvriendelijk, elektrostatisch, recyclebaar en bevatten geen oplosmiddelen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

Benieuwd?

De digitale versie van de kleurenkaart vind je hier, daarnaast is de gedrukte kleurenkaart ook beschikbaar. Vraag hem aan en we sturen hem zo snel mogelijk toe!

Kleurenkaart aanvragen
Kleurenkaart
Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak