Kom naar de Installatie Vakdagen in Hardenberg

De Installatie Vakdagen zijn dit jaar op 12, 13 en 14 september in Evenementenhal Hardenberg. Het is dé verbindindingsplek voor alles rondom installatietechniek.

De installatiesector kent tegenwoordig een enorme complexiteit, denk maar aan het begrip slimme gebouwen. Bovendien speelt de sector een cruciale rol in de energietransitie en bij het behalen van circulaire doelstellingen. Tijdens de Installatie Vakdagen staat de totaaloplossing centraal. Het gaat niet alleen meer over een warmtepomp, maar over het totale plaatje: hoe kan een warmtepomp geïntegreerd worden in een gebouwinstallatie?

Je vindt ons in hal 4 op standnummer 414.

Registreer je hier
2023 Installatievakdagen 1080X1080

Kennisoverdracht & Inspiratie

Het thema van de Installatie Vakdagen is deels opgebouwd rond de thema’s Slimme gebouwen, Duurzame energie en Gezond binnenklimaat. Dat jasje past ons wel: wij hebben hier de nodige ervaring mee en producten sluiten hier perfect bij aan, waaronder onze inbouwoplossing Clima Canal. Het is dé perfecte duurzame oplossing om koudeval van grote raampartijen te beperken.  

Energiezuinig comfort

Een wandradiator naast openslaande deuren of een extra lus vloerverwarming helpt niet om de koudeval van grote glaspartijen weg te nemen. Een vloerinbouwoplossing zoals de Clima Canal van Jaga is dan de ideale oplossing als hoofdverwarming van de complete ruimte. De Clima Canal zorgt voor volledige klimaatbeheersing in huis of op kantoor. Ondanks de kleine afmetingen is deze inbouwoplossing een krachtige hoofdverwarming. Verborgen onder het vloerrooster zit een supersnelle dynamische warmtewisselaar met thermische ventilatoren. In combinatie met een duurzame warmteopwekker zoals een warmtepomp levert de Clima Canal zowel light (niet-condeserende) cooling als deep (condenserende) cooling. 

Bekijk hier wat Clima Canal voor jou kan betekenen:

Geschikt voor woningbouw

Deze nieuwe vorm van vloerverwarming én koeling is een ideale oplossing voor Nederlandse woningen en kantoorpanden. Dankzij de compacte afmeting is de inbouwoplossing zeer geschikt voor bestaande woningbouw en appartementen, maar ook voor nieuwbouw in een serre of aanbouw vanwege de ondiepe convectorput. Bekijk hier hoe de Clima Canal is toegepast in een gerenoveerde boerderij. 

Aanpassen aan het interieur

Doordat Clima Canal wordt ingebouwd, is het binnenwerk van het toestel nauwelijks te zien. Het enige wat nog opvalt is het afdekrooster en deze kan mooi aan het interieur aangepast worden. Zo zijn er verschillende houtafwerkingen en designstijlen van de roosters. Hierdoor kan de Clima Canal perfect worden ingezet als renovatieoplossing.  

Wil je meer weten over deze of één van onze andere binnenklimaatoplossingen? Kom naar de Installatie Vakdagen op 12, 13 of 14 september, we vertellen je er graag meer over! Je vindt ons in hal 4 op standnummer 414.

Registreer je hier en mis het niet!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak