Huis & Energie 10, 11 en 12 juni

3 dagen vol duurzame woonoplossingen in 's-Hertogenbosch

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Tijdens Huis en Energie vind je:

  • 100+ stands met producten waardoor jij direct aan de slag kan
  • Exclusieve beursaanbiedingen
  • 50+ lezingen en workshops voor starters en gevorderden
  • 10.000 m2 vol met duurzame oplossingen, van groot tot klein
  • Bezoek het vega en bio foodtruckplein voor een heerlijke lunch

Duurzaam droomhuis

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto én onze Strada Hybrid: de radiator van de toekomst!  Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Je huis verduurzamen is goed voor de wereld, en natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Maar een bezoek aan de grootste en leukste groene beurs van Nederland is vooral ook een heerlijk dagje uit!

Tvt20211112 038

€7,50 korting

Als standhouder nodigen we je uit om Huis & Energie met € 7,50 korting te bezoeken. Bestel jouw kaarten met korting hier. We zijn te vinden op standnummer B16.

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak