Blijf gezond! COVID-19 beleid

Alle Climate Designers van Jaga blijven zich inzetten om een optimale service te blijven bieden. In aangepaste vorm voor jullie en onze gezondheid! 

Voor jullie gezondheid en die van onze collega’s volgen wij de richtlijnen met betrekking tot het COVID-19 virus. Onze collega’s werken waar mogelijk vanuit huis of in aangepaste setting op kantoor. Onze showroom is enkel op afspraak geopend.

In alle gevallen zijn wij telefonisch en per e-mail goed bereikbaar! Afspraken zetten we graag om naar een digitale meeting, zodat we jullie kunnen blijven informeren over alle ontwikkelingen.

Alle Climate Designers van Jaga blijven zich inzetten om een optimale service te blijven bieden. In onze fabriek produceren we nu in ploegen, zodat bestellingen doorlopen. Toekomstige bestellingen kunnen wel vertraging oplopen bij onze toeleveranciers. Wanneer dit het geval is voor een van jullie bestellingen nemen we direct contact op. Bel of mail ons gerust voor vragen.

Maar belangrijker: blijf gezond!

Wil je meer weten over onze producten of concepten?

Ons team staat je graag te woord en geeft je het juiste advies om jouw volgende stap naar een duurzamer (t)huis te maken. 


Bel 073 631 23 60

Bezoek onze contactpagina

Bezoek ons adviescentrum

Maak kennis met onze producten en ontdek samen met een van onze Climate Designers de mogelijkheden voor jouw (t)huis. 

Maak een afspraak