Scan, verduurzaam én bespaar met de huisscan op HomeQGo met medewerking van Jaga!

7 post 1

HomeQGo is een online adviestool die elke bestaande woning kan scannen om advies te geven op het vlak van het verduurzamen van de woning. Naast advies kun je met deze tool ook gemakkelijk direct offertes opvragen, nu ook voor Jaga radiatoren. Via deze tool krijg je een complete offerte inclusief; producten, aansluitmateriaal en installatie. Als je akkoord bent met de offerte, kun je ook heel eenvoudig een opdracht plaatsen.

Lees meer

Jaga EXPO tijdens VSK bij ANNE

 VSK18 jagapro 200x200

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Lees meer

MARKETING STAGIAIR(E) GEZOCHT

Schermafbeelding 2018 11 12 om 15.27.54

Functie:

Functieomschrijving: Als marketing stagiair(e) ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe online platform in de onlangs geïntroduceerde huisstijl. Het doel van het platform is de gehele verkoop en naamsbekendheid van Jaga en haar producten te bevorderen bij consumenten, B2B klanten en partners voor Jaga in Nederland. 
 

Lees meer

VENTILEREN IS EEN MUST

jagaNL ventileren

Gedreven door milieuvraagstukken en de noodzaak van energiebesparing roept de overheid al jaren op om elk kiertje in onze woningen te dichten.
Isolatie is namelijk een eerste belangrijke stap in energiebesparing.

Lees meer

Jaga Climate Designers

INSTA post 2

Jaga is in beweging van The Radiator Factory evolueren wij naar Climate Designers! Graag vertellen we je er alles over in ons magazine What About?!.

Lees meer

DE TOEKOMST VAN VERWARMEN

Creativiteit leidt tot innovatie en innovaties zorgen voor razendsnelle technologische ontwikkelingen die vooral op het gebied van klimaatveranderingen een belangrijke rol spelen. Hoe kijkt Jaga tegen deze ontwikkelingen aan? Eigenaar Jan Kriekels ziet de werknemers van Jaga als visionaire dromers met respect voor de natuur en met mooie ideeën die het klimaat ten goede komen. Hij geeft zijn visie op het gebied van creativiteit, technologie en klimaatverandering.

Lees meer