KLEIN, ZUINIG EN SLIM

Met onze Low-H2O radiatoren (zorgen o.a. voor sneller verwarmen) hebben we de kleinste en meest zuinige radiatoren in huis. En ze zijn nog slim ook!

klein-zuinig-slim

Low-H20
Onze Low-H2O radiatoren zijn klein en energiezuinig. Sterker nog: ze zijn de zuinigste van Nederland. Door hun kleinere waterinhoud dan traditionele radiatoren bereiken ze sneller hun volle vermogen, warmen sneller op en blijven dezelfde warmte afgeven. Zodra de temperatuur binnen optimaal is - doordat de zon bijvoorbeeld schijnt of omdat de oven aanstaat - stopt de radiator meteen. En wordt er niet onnodig doorverwarmd. Met Jaga radiatoren is je energieverbruik dus een stuk lager dan normaal en zorg je voor een lagere CO2 uitstoot. Daarnaast heeft de radiator doordat het alleen de lucht in de ruimte verwarmt altijd een veilige, lage aanraaktemperatuur. Dat is pas slim én comfortabel.

Wat de Low-H2O radiator jou nog meer kan besparen, beschrijven we uitgebreid bij Feel free to... SAVE.

dbeDynamic Boost Effect (DBE): super snel verwarmen
Wil je super snel verwarmen? Kies er dan voor om je Low-H2O radiator te voorzien van het Dynamic Boost Effect (DBE). Dit is een speciaal voor onze Low-H2O radiatoren ontwikkelde warmte-activator. Hierdoor kan een kleinere radiator gekozen worden of met dezelfde radiator afmeting naar een lagere watertemperatuur geschakeld worden. Lekker zuinig én slim.

Briza: cool down
En als je wilt dat je radiator naast verwarmen ook koelt, is Briza helemaal jouw type! Deze hybride radiator heeft een dubbele persoonlijkheid en zorgt voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo heb je op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat. Achter deze radiator schuilt onze Low-H2O techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Briza is het slankste model op de markt met zo’n groot vermogen.