Vertiga

Productomschrijving

De Vertiga radiator is een innovatieve designradiator voor lage watertemperaturen die toepasbaar is bij warmtepompen en hr-ketels. De radiator is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en dit maakt dat de radiator in verschillende interieurstijlen past. Naast de standaard, strakke en slanke stalen mantel in mat wit, is de radiator exclusief te verkrijgen in de volgende designs:

• Kirei: Een toepasselijke naam voor een paneel dat mooi is voor het oog en uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Kirei betekent namelijk niet alleen ‘mooi’ in het Japans maar is ook het niet eetbare gedeelte van Soja. Dit maakt het een organische radiator met een eigen karakter.
• Glow: De monolithische gloed van onpeilbaar zwart of hoogglans wit. Dit gloednieuwe materiaal heeft de diepgang van pianolak. Een icoon van strakheid en stijl.
• Dunes: De schaduwwerking van opstuivend zand in woestijnduinen inspireerde tot deze artistiek gefreesde panelen. Een ‘mirage’ van lijnvoeringen die extra diepte geeft aan het interieur.
• NIEUW Vortex & Helix: de Vertiga heeft designer Stan Maes geïnspireerd tot een eigen interpretatie met vloeiende vormen in mat of glanzend wit.
Productspecificaties en/of prijsinformatie van Vortex & Helix op aanvraag via T: 073 63 123 60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Download productbrochure(s):

- Vertiga_nl.pdf

Deel dit product