Nynke van Spiegel – Utrecht

   Nynke van Spiegel before 02       Radiator kopie

Stel je eens voor.. een radiator in de slaapkamer die hoest, rommelt, borrelt, je ’s nachts wakker houdt. En die zelfs zo af en toe een druppel water verliest die triest langs de verroeste hals naar beneden glijdt. Nynke van Spiegel uit Utrecht is ‘trotse’ eigenaresse van een dergelijk exemplaar. Onze ‘Feel free to… WIN’-actie op Facebook kwam precies op het juiste moment op haar pad!

"Met een oud huis moet je ieder jaar aan het werk, er is altijd iets te vervangen”, vertelt Nynke. “Mijn radiator begon langzaam maar zeker tot deze categorie te behoren. Het werd dus tijd voor een nieuwe. Ik ben gaan googlen en kwam zo terecht bij Jaga en de Facebook-actie. Ik besloot mee te doen en niet veel later ontving ik een mail. Ik had gewonnen!”

Showroom bezoek

Samen met de installateur bezocht Nynke de showroom in Rotterdam waar zij tips en adviezen kreeg. “Uiteindelijk viel de keuze op de Jaga Strada. Mede door de eenvoud van het model en het compacte formaat. De installatie van de radiator ging vervolgens erg snel. Helemaal top. Ik heb zelfs van de monteur geleerd hoe ik mijn expansievat moet vervangen, dat heb ik dan ook zelf die middag nog gedaan.”

Slaapzacht

“Het eindresultaat is werkelijk prachtig”, vertelt Nynke enthousiast. “De radiator is zelfs mooi om naar te kijken. Daarnaast voelt het binnenklimaat nu heel aangenaam aan. De warmte is veel meer aanwezig en stroomt door tot elke hoek van de kamer. Super lekker om in te slapen!”