MARKETING STAGIAIR(E) GEZOCHT

Schermafbeelding 2018 11 12 om 15.27.54

Functie:

Functieomschrijving: Als marketing stagiair(e) ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe online platform in de onlangs geïntroduceerde huisstijl. Het doel van het platform is de gehele verkoop en naamsbekendheid van Jaga en haar producten te bevorderen bij consumenten, B2B klanten en partners voor Jaga in Nederland. 
 
De ontwikkeling van dit online platform bestaat uit een vooronderzoek, formulering van doelstellingen en strategie, opzet blauwdruk, uitwerking, testen en uitbouwen. Tijdens dit traject heb je veelvuldig contact met zowel collega’s van diverse afdelingen van Jaga in Nederland en België en andere externe partners.  
Daarnaast werk je mee op de afdeling marketing aan de ontwikkeling van diverse mailingen en verkoopacties en ben je nauw betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en beurzen waar Jaga aan deelneemt. 
 
Profiel: 
Ben jij die creatieve, resultaatgerichte, communicatieve HBO-student die van aanpakken weet? Flexibel en initiatiefrijk? Solliciteer dan voor een stageplek vanaf januari 2019 bij Jaga Nederland in ’s-Hertogenbosch. Als stagiair heb je de kans je op vele gebieden te ontwikkelen bij Jaga. Er is genoeg ruimte voor het ontplooien van nieuwe ideeën en initiatieven. Rijbewijs is noodzakelijk i.v.m. afspraken en eventuele bezoeken aan Jaga België.
 
Aanbod: 
Wij bieden onze toekomstige stagiair(e) een informele werkomgeving met 3 ervaren -maar toch nog jonge- marketing experts. Focus op ontwikkeling en begeleiding door jouw begeleiders op hbo/wo niveau:
  • Korte communicatielijnen en een informele werksfeer
  • Goede begeleiding en ruimte voor eigen initiatief
  • Werkervaring en talentontwikkeling
  • Een gezellig team en vrijdagmiddagborrel

Meer informatie:

Sabrina van der Steen
Marketing Medewerker

Ik ben bereikbaar op: maandag, dinsdag & donderdag

T: 073-6395059
M: 06-13485595
EDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.