Marloes van Zuijlen-Blaauw – Utrecht

   Oude radiator Marloes Zuijlen Blaauw       marloes-van-zuijlen

Zie hier.. het trouwe beestje in de woonkamer van Marloes van Zuijlen-Blaauw uit Utrecht. Deze oude rakker, geboren en getogen in 1965 in Utrecht, was inmiddels hoognodig toe aan zijn welverdiende pensioen. Voor Marloes kwam de Jaga ‘Feel free to… WIN’-actie op Facebook dan ook als geroepen. Het werd namelijk tijd om een nieuwe jonge god aan de haak te slaan.!

"Mijn man en ik wonen nu zo’n zes jaar in een flat op de achtste verdieping in Utrecht”, vertelt Marloes. “We wonen er helemaal naar ons zin, maar we begonnen ons steeds meer te ergeren aan de oude radiator in de woonkamer. De radiator hangt er namelijk al zo’n vijftig jaar, dus het is inmiddels al een oud beestje. Puur om het feit dat hij er niet meer uitzag besloten we hem de deur uit te doen. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe, kwamen we al snel bij Jaga uit. De radiatoren zijn namelijk een stuk mooier vergeleken met anderen. Toen zagen we de Jaga win-actie op Facebook en besloten we mee te doen.”

Gewonnen! 

“Niet veel later kregen we een mail dat we hadden gewonnen. Na de adviseurs van Jaga in de showroom gesproken te hebben zijn we voor de Jaga Strada gegaan. Na een paar weken is de Strada van maar liefst 2.80 meter bij ons in de woonkamer geplaatst. Het was nog best een klus om de radiator naar de achtste verdieping te krijgen, maar het is uiteindelijk gelukt! De installatieklus was vervolgens binnen een mum van tijd geklaard.”

Gelijkmatige warmte

"We zijn erg te spreken over het eindresultaat”, vertelt Marloes enthousiast. “Het grootste verschil is toch wel de verspreiding van de warmte. Voorheen merkte ik behoorlijk grote temperatuurverschillen in de woonkamer. Maar met de Jaga Strada is de warmte gelijkmatig verdeeld. Bovendien merken we nu al dat we minder hoeven te stoken om het warm te krijgen in huis. Op de energierekening zullen we dit in de toekomst waarschijnlijk ook terugzien.”