KWALITEIT

Quality first! Onze producten bestaan uit zoveel mogelijk gerecyclde materialen, zijn gemaakt door vaklui en worden uitvoerig getest. Onze radiatoren doen waar ze gemaakt voor zijn en meer...

In het Jaga Experience Lab worden nieuwe radiatoren geboren, technologie├źn bedacht en getest. In dit unieke klimaatlab voeren we vergelijkend onderzoek en simulaties uit tussen verschillende verwarming- of koelsystemen.

Bij de selectie van onze materialen staan duurzaamheid en kwaliteit altijd voorop. Daarnaast vinden we voor het design van de radiatoren de uitstraling, schoonheid van het materiaal belangrijk. Alle producten worden uitvoerig getest voordat zij de fabriek verlaten. Zodat je er niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk 'warm' van wordt.

JagaExperienceLab

Wat zeggen anderen over ons?

  • Kiwa kwaliteitsverklaring: certificaat voor onze Low-H2O radiatoren. Kiwa Technology uit Apeldoorn heeft de Jaga Low-H2O radiatoren getest op hun afgifte kwaliteit en aangetoond dat Jaga Low-H2O radiatoren de zuinigste zijn van Nederland.
  • TNO Gelijkwaardigheidsverklaring voor het Jaga Oxygen systeem. Volgens de VLA-methodiek versie 1.1 resulteert de toepassing van het Jaga Oxygen systeem in een goede kwaliteit binnenlucht en een verhoogde energiezuinigheid door afstemming van de ventilatie op de ventilatiebehoefte. 
  • Reddot Design Award 2013 in de categorie 'product design' voor Freedom.

Service

En ook na aankoop van Jaga producten blijven we de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven. Zo ontvang je dertig jaar garantie op de warmtewisselaar van onze Low-H2O radiatoren en helpen we graag verder als je vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn. Bel met afdeling Service op 073 631 23 60 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit zelf te ervaren.